Ray.

Sitter i soffan nere hos mig, beckmörkt och ganska omysigt. Datorn är dock väldigt varm på benen så det är ju fint. Tänkte tända några ljus men först hitta ja inga tändstickor och sen dök min mors varnande ord upp i huvudet. Chansen att jag somnar ifrån ljusen och hela huset brinner upp gjorde att mörkret lockade lite.

Har varit hos min vän Proppen ikväll, hon är bra den damen. Påminner mig om varför jag vårdar mina vänner så ömt jag kan. Tror fler skulle behöva en fusklapp med instruktioner om hur man är en vän, hör lite rykten om att stan har fått vår-rus och att förhållanden rasar och vänskaper krossas både här och där.

Ray LaMontagne har rullat ett bra tag nu. Tröttnar inte på hans underbara röst. Jag har hittat en ny favorit också; "Hold You In My Arms".

Lite sugen att ringa till fröken Eskilstuna nu. Har nämligen fastnat i mitt spelberoende från förra året, spindelharpan. Jag har alltid varit kass på dataspel men på Voltrona så spelade vi spindelharpan tills vi blev blå ungefär. Vann ett par gånger, till skillnad från nu. Är på gränsen att kasta datorn i väggen, har dock för mig att ynglet kom på ett sätt att fuska. Mitt minne kommer tyvärr inte ihåg hur. Om jag orkar hämta telefon så ska jag ringa...


Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback