Long time no see.

Jag har blivit värdelös på det här med blogg, jag vet. Men det lockar inte att sitta vid datorn när det är 35 grader varmt och solen vändsteker alla som vågar visa sig ute. Det känns mer normalt att ligga vid poolen och var femte minut plaska lite och låtsas att man inte svettas...

Min värld här nere är så när perfekt, livet leker och jag mår bättre än nånsin. Men i min andra värld, den i Svedala hopar sig molnen och jag vill vara där och stötta och trösta men nu är jag inte där och det måste jag acceptera. Och påminna mig att det hjälper inte att oroa sig, det gör bara saken värre...

Nu borde jag ligga vid poolen men idag är stora kontroll-dagen här på Voltrona, det görs medicinska undersökningar av personalen och nu dök även IMS upp och det är tydligen min tur nu...

Stammi bene ragazzi..

Midsommar på Voltrona


Jag och Linnea jobbade i 2 timmar för att få ihop den här skönheten

Linnea

Lukas

Svenska flaggan och Gyllene Tider och 35 grader varmt. Som svensk midsommar...


Domenico

Snillen spekulerar över den välta midsommarstången

Johanna klippte oss igen efter att ha konstaterat att vi inte såg kloka ut. Känns som om det inte blir fler besök hos han på Pennymarket...

Malin, Molly, Mulin, Moila. Kärt barn har många namn. Eller iaf ett som ingen italienare kan uttala!Jag bakade kokosknäck häromdan, kakan som även går under namnet pulkakaka (blir lätt så när man en gång av misstag bakar på fyllan och ställer den lodrätt i ugnen...). Dock fanns ingen kakao, inge vaniljsocker, ingen sirap och väldigt mystisk kokos. Resultatet blev dock slående och vi har ficka-paaarty ofta. Hoho.

Nu ska jag pallra mig till jobbet. Psyk-lunch med 70 pers idag. Yes. Taggat. Eller så inte. Men ikväll ska vi ut och slira lite så det blir bra. Hejdåa Linnea lite och kanske hänga på Sabris bar en stund. Boh. Non lo so. Vediamo.

Sköt om er där hemma, glöm inte bort att det viktigaste jämt är att man trivs med den man är. Annars kan det vara.

As long as I'm living, I'll be waiting
As long as I'm breathing, I'll be there
Whenever you call me, I'll be waiting
Whenever you need me, I'll be there


Hårresande.

Jag och Linnea har klippt oss. Hos bögen vid Pennymarket. Det tog honom ungefär 12 minuter att klippa oss båda. Schamponeringen och föningen efteråt tog betydligt längre tid. Nu är vi lite halvrackigt klippta rakt av och jag kommer nog inom en snar framtid se ut som en skurmopp med jämnlångt hår över hela huvudet. Hemska tanke. Johanna har dock erbjudit sig att klippa till luggen lite så jag slipper mopplooken. Men Pennymarketfrisören får inga fler besök av oss, även om det kostade nästan ingenting...

Imorgon är det midsommarafton, tror jag, vi ska fira lite här på Voltrona men det är en dag fylld med jobb för min del så det blir nog lugnt. Satt och tänkte idag på midsommar förra året i trädgården i Lassas Vegas. Ishinkar, stolar som vek ihop sig, Kexets tyska, syrran som hoppa in i ett träd och en allmän villervalla av saker dan efter. Vilka vänner jag har liksom!


Fick ett infall och gjorde pannkakor till allihopa häromdan, utbudet på sylt i det här landet är ju väldigt väldigt begränsat så vi åt med choklad, socker, honung, topping och ost (Malcolms äckelvariant...). Sweet. Om nån vänlig själ (Hej mor!) skickar mig receptet på kokosknäck så ska ja baka i helgen...


Sommaren är här på riktigt nu säger Sebastiano, jag har legat vid poolen och fått en ny version av min solbränna. Det är fortfarande typ 28 grader ute och om jag inte behövde gå till restaurangen och slita lite så skulle ja bada igen. Hej eftersvettningar dygnet runt. Typ. Haha.

Förresten jävla skit Sverige. Inget mer Zlatan för oss. Tyvärr.

Ciao ciao. Baci.

Jag förstod nog aldrig vad dom sa till mig
När jag satt i dom bänkarna man bildar sig
Jag har gått dom vägar ingen visat mig
Det är ett högt liv

Jag och Artili

Nu tror jag att många hemma som känner mig kommer få lite av en chock. Igår var jag ute och red, och jag tyckte det var roligt! Lätt nervös hoppade jag upp (hoppa är ett  brett ord...) på Artili, en brun fin häst som jag till och med hjälpt till och borstat innan. I början var jag livrädd, en känsla som en gick över i lite lätt rädd och till slut ganska bekväm. Typ.

Idag har jag fan så ont i ljumskarna men är sjukt nöjd över mig själv!

Celebrate good times

Vi firar här borta, spumante och grejer. Vi firar att vi blivit en mindre mun vid bordet, så otroligt skönt. Verkligen inte en dag för tidigt! Känner mig som en elak människa men det är en otroligt bra känsla att veta att jag aldrig mer kommer träffa människan.... Mohjhaha... Celebrate good times come on....

Malin är här nu, vi funkar bra ihop. Sweet.

- Ma dove sta lui in carosella? (- Men var sitter han i karusellen?)
Dani. Jag tror inte att det är samma känsla att sitta i rullstol som i karusell...

Pappa. Det hjälper inte att oroa sig, för om det är något att oroa sig för har du gjort det två gånger och är det inget alls så har du ändå oroat dig en gång. Allt kommer bli bra.


Jag håller på att tappa hjärtat till någon. Inte precis vad jag räknat med. Men det som sker sker.Häromkvällen var vi ut och käkade på D'Angelo jag och tjejerna. Smällde i oss två antipastobuffeer, pizza och öl på det, sen skulle vi köra hem Claudia och då ser vi en polisbil som backar i typ 70 km/h och lyser med en ficklampa på en annan bil. Konstigt. Ännu konstigare blir det när vi rundar nästa kurva och det står en gris mitt på vägen. En tam gris som vägrade flytta på sig. Hm.
- Va konstigt att polisbilen backade så där...
- MEN HALLÅ, är det inte konstigare med en gris på vägen?
Claudia, amore amore amore!

Borde hämta signor spirapolvere och för en gångs skull städa i casinan men jag tror vi hamnar vid poolen ändå....


There is a game I like to play
I like to hit the town on Friday night
and stay in bed until Sunday.
We'll always be this free
we will be living for the love we have
living not for reality.

Bilder

On demand från min bästa grisvän Proppen så ska jag knöla ut lite bilder här. Om datorn är på min sida idag vill säga.

 Domenico
 Torget i Siena
 Linnea
 Ohlalala...

 Wöwöwöw...


När vi var i Florens i veckan så visade Linnea mig nåt som liksom fastnade i min lilla hönshjärna (som Lena skulle sagt...). Bredvid Ponte Vecchio satt en stor klump av hänglås, mystiskt tänkte jag men det var nåt verkligen vackert i slutändan visade det sig. Dom som är två, som sover bredvid varandra, som ler när den andra är i ögonvrån, som saknar varann efter några timmar, dom tar ett hänglås och låser fast det för att sen kasta nyckeln i floden och så länge låset sitter kvar finns kärleken kvar. Vackert.

Parlami d'amore...
Fiskmåsupplevelse

Igår var vi i Florens, Linnea visade mig runt lite i små mysiga kvarter och allt var frid och fröjd. Tills en fågeljävel bestämmer sig för att bajsa på min tröja. Fy fan va äckligt. Jag hade kunnat kräkas mitt på gatan men hamnade istället i nåt panikartat tillstånd och skrattade och grät om vartannat. Min kära vän sprang och hämtade vatten och sen styrde vi stegen mot Zara där jag köpte två nya tröjor och drog på mig. Den andra har nu åkt i tvättmaskinen på 90 grader men det är fortfarande tveksamt om jag kommer kunna använda den utan att tänka på bajs. Hu. SCHIFO.


Igår kväll hamnade vi hos Jemson och han bjöd på mat, så sjukt starkt att ja trodde tungan skulle trilla ur mun. Så när ja la huvudet på kudden och det fortfarande brände i käften så bestämde ja mig för att aldrig åka till Indien... Typ. Eller iaf inte äta indisk mat....Förresten så säger alla här att det betyder tur om en fågel bajsar på en. Det tror jag inte på. Det är för äckligt för att ge tur. Hu.

På lördag har vi bröllop här igen, kan bli hur som helst. Det enda som är säkert är att vi kommer få slita hund... Suck.

Åh. Kan inte sluta tänka på hur äckligt det var igår. Fy. Jag är i chock fortfarande.

Det har fastnat en sång i mitt huvud, Lenny Kravitz I'll be waiting. You are my only one I've ever known. That makes me feel this way. Couldn't on my own. I want to be with you until we're old... Jo men typ så kan man väl få ha det, tills vi blir gamla och du hjälper mig ur bilen och jag läser tidningen för dig på morgonen?

Arrivederci..